Vidám napot / Agyrém...

Nem gumiszoba.

Az utóbbi években olyan eddig számomra elképzelhetetlen események sora történt meg hazánkban és a nagyvilágban, hogy úgy vélekedtem félhangosan is: az elkövetkezőkben már nem lepődhetek meg semmin sem. Az alábbi furcsaság személy szerint nem érint engem szerencsére, de mégis közeli a „szele”.

A két fiútestvérnél úgy alakult a családi helyzet, hogy mindkettőjük esetében várható volt az elsőszülött megérkezése, két hónap eltéréssel. A korábbra várt baba mamája barátnőitől zsákszámra kapott szebbnél szebb újszerű ruhácskákat: akadt közöttük lányra és fiúra illő is. Az ingyen jött segítség jól jöhet másnak is gondolta, és néhány zsák fiúnak való ruhát átküldött a másik, hamarosan érintetté váló rokoni családnak. Az igazi meglepetés akkor érhette őt, amikor postafordultával visszaérkeztek a csomagok. A következők szerint szólt a küldeménnyel érkezett „levél”: csak a gyermekszoba falának színéhez illő ruhákat fogunk a gyermekünkre ráadni!

Az eset hallatán teljesen leblokkoltam agyilag. Csak kapkodtam a levegő után. Hetek, hónapok múltán is elképedek ezen az agyrémen. De itt még nincs vége a történetnek.

A jószándékú kismama anyukává vált időközben, míg a másik családban a kismama bevonult szülni. Az apuka jelölt közvetlenül a szülés előtt felkereste immár apává lett testvérét, hogy tőle kölcsön kérjen kétszáz ezer forintot a szülészorvos és a bába részére hálapénznek...

 

Keresd:

www.remlac.hu

/ Kalóriamentes csemege / ...

 

Minden jót: Lackics